Alla inlägg den 2 juli 2007

Av Pipe Line - 2 juli 2007 17:55

Idag har jag hittat en massa resedagböcker om adoptionsresor till Landet. Jag är helt fast. Blir bedårad. Försöker förstå hur det känns. Inser att jag nog inte kommer att förstå det förrän vi väntar barnbesked.


Ska göra om länkarna när jag har lite mer tid. Ska döpa dem till Resedagböcker så att det syns att det inte är länkar till bloggar utan till reseberättelser.




Av Pipe Line - 2 juli 2007 11:26

Idag stod det i tidningen. Den där hemligheten som vi fick veta den 24 maj.


En mycket känd plastikkirurg, som dessutom haft eget TV-program, har blivit häktad för våldtäkt. Han skulle lasra en bikinilinje, vilket normalt sker med lokalbedövning. Han valde att istället söva patienten och våldta henne. Hon var medveten om övergreppet hela tiden men kunde inte göra något pga av bedövningen.


Jag tycker det är så fruktansvärt att jag saknar ord. En önskad om ansad bikinilinje ledde till våldtäkt. Jävla karl. VAD försiggick i hans huvud när han bestämde sig för att begå ett sexuellt övergrepp på sin patient?! I sådana här stunder önskar jag att våldtäktsmän skulle bli kemiskt kastrerade.



Av Pipe Line - 2 juli 2007 11:20

Under semestern bestämde jag mig för att återigen gå med i Aftonbladets Viktklubb. Förra gången gick jag ner 10 kg. Det var ett år sedan.


Nu har jag gått upp alla kilona. Något måste göras. Måste gå ner i vikt. Darlingen gör allt för att stötta och har lovat att sätta in 1.000 kr för varje kilo jag går ner på ett semesterkonto.


Jag ska gå ner 15 kg.


Målvikten blir 73 kg. Puh!


Redan hungrig.

Ovido - Quiz & Flashcards