Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Pipe Line - 31 maj 2009 19:49

Firade Mors Dag med att åka hem till modern med rabarber- och jordgubbspaj med knäcketäcke. Eftersom vi numera har två glutenallergiker i den närmsta släkten köpte jag glutenfritt mjöl och havregryn och gjorde mitt första försök någonsin med glutenfri kost. Det gick över förväntan och mellersta Rosenflickan klippte hela glutenpajen eftersom störste Anderslövaren lämnade WO på tidigt stadium (han hinner inte äta när han träffar kusinerna).


Det var en fantastisk kväll. Lättsam på alla vis. Varm och skön. Det enda som solkade tillvaron var att jag var tvungen att åka hem och packa för en veckas bortavaro. Jag berättade om att vi numera kunde få barnbesked vilken dag som helst. När jag får se andras reaktioner hjälper det mig att inse hur stort detta är. För jag försöker verkligen hänga med i svängarna.


Saknar Darlingen.

Av Pipe Line - 31 maj 2009 15:53

Jag håller på att bli galen på att maila fotografier i powerpoint!!! Det verkar som om jag har fått iväg allt men Berit mailade för en stund sedan och skrev att hon bara fått en handfull av de 20 filerna....


Nu har jag bränt ner allt på en cd och ska skicka med posten.


Jag erbjöd mig att beställa en ny fotobok så att det finns två på plats i Taiwan. På det svarade Berit:


"Fotoboken skulle troligen ta för lång tid och ni skulle riskera att missa ett antal matchningar, och det vill vi inte. "


Gulp! Vet hon något som vi inte vet? Det låter ju som om det är en himla massa matchningar som vi kan bli inblandade i. Vad pratar vi egentligen för tidsram?! Jag trodde att det skulle ta månader innan vi var med i matchen... Är det så här det fungerar?!



Ovido - Quiz & Flashcards